Кращого ніж Ложе, для сну бути не може
Loge logo

Натуральна й функціональна колисочка для немовлят. Колиска з лози у комплекті з матрацом, конвертом та захистом

Турботливі батьки завжди хочуть для своїх малюків лише найкращого. Саме тому шукають натуральні меблі, комфортабельні ліжечка та тепленькі доповнення на основі текстилю.
Пропонуємо вам купити колиску для немовлят. Вона виготовлена з натуральної лози, виглядає стильно й оригінально, виконує різні функції, практична та зручна у використанні.

Колыбель из натуральной лозы. Колыбель для младенцев с матрасом, конвертом и защитой

Підставки для дитячої колиски

На сучасному ринку існують різноманітні дитячі колиски. Перевага представленого товару в його багатофункціональності. За додаткову плату можна замовити будь-яку підставку серед перерахованих:
  • качалка;
  • на коліщатках;
  • на великих колесах;
  • для підвішування колиски.
Останні виготовляють з натуральної деревини ясена чи дуба. Придбавши підставку, ви зможете використовувати виріб як коляску для переміщення домом, як колиску чи люльку для вкладання маляти.
Ще одна додаткова опція – фарбування в білий колір. Виробник використовує екологічно безпечну фарбу, котра не зашкодить вашій дитинці. Пофарбована колиска для немовлят виглядає яскраво, по-сучасному, стане органічною частиною будь-якого інтер’єру.
Комплект колиски для немовлят
Ми знаємо, наскільки важливі моменти щастя з новонародженим, і стараємось зекономити ваш час та гроші. Тому, замовляючи один товар, ви отримуєте одразу декілька:
  • якісний ортопедичний матрац зі знімним чохлом;
  • простирадло на гумці;
  • ковдра-конверт;
  • красивий бант;
  • захисні бортики, виготовлені з текстилю.
Ортопедичний матрац виготовлений з пінополіуретану та кокосового волокна, котрі створюють чудові умови для розвитку хребта малюка. Сторони виробу мають різну жорсткість: високу й середню. Матрац добре вентилюється, не накопичуючи запахів.
Чохол на змійці можна в будь-який момент зняти, поспати та висушити. Дотримуйтеся температурного режиму до 40°C, аби чохол не збігся, зберіг тривалий термін експлуатації.
Усі елементи текстилю виготовляють із перевірених та сертифікованих сатину чи бавовни на вибір покупця, плюшу й бавовняного мережива. Наповнювач бортиків – холлофайбер. 
Конверт виглядає естетично, тому прекрасно підходить для виписки з пологового будинку або хрещення. Бант на гумці додасть виробу святковості, естетичності. Надалі зможете використовувати конвертик як звичайну ковдрочку.
Щоб купити дитячу колиску високої якості за низькою ціною, телефонуйте нам просто зараз або робіть замовлення онлайн!