Кращого ніж Ложе, для сну бути не може
Loge logo

Оригінальні ліжка-машинки з якісними матрацами для ваших діток

Для діток завжди був важливим зовнішній вигляд кімнати й меблів, а для батьків – щастя та здоров’я їхніх чад. Встановити оптимальний баланс між бажанням дітей і дорослих просто, якщо купити ліжко-машинку.
На нашому сайті ви знайдете ряд якісних ліжечок у стилі відомих автомобільних марок БМВ, Ауді, Камаро, Мерседес, БМВ Спейс, Тесла. Вони чудово виглядають, а коштують – недорого.

кровати машины с качественным матрасом в комплекте в магазине Ложе


Характеристики дитячого ліжка-машинки

Такий естетичний елемент меблів підійде дітлахам від двох до 13 років, усе залежить від зросту малюка. Не варто думати, що дитяче ліжко-машинка сподобається виключно хлопчикам.
Багато яскравих кольорів та цікавих додатків припаде до душі й дівчаткам. Представлені на сторінці вироби мають такі властивості:
  • виготовляються з ламінованої ДСП плити;
  • існують у двох габаритних варіантах;
  • витримують навантаження до 120 кг;
  • висота матраца – 13 см;
  • покриття – стійка до пошкоджень ламінована наклейка.
Сон у цьому ліжечку абсолютно безпечний. Захисні бортики убережуть маля від падіння, а обклеєні гумовою кромкою гострі кути – від пошкоджень під час активних ігор.
У такій же стилістиці радимо придбати місткий комод, зручну приліжкову тумбу та велику шафу для одягу. Кімната стане ще більш функціональною, приємною та комфортабельною для маленького мрійника.
Додаткові опції та ціна ліжка-машинки
Основна перевага – ціна ліжка-машинки від виробника – без націнок та прихованих платежів. Для додаткового замовлення доступні такі опції:
  • безкоштовні додатки-бонуси;
  • підйомний механізм із нішею для зберігання речей;
  • матрац зі смужками у стилі спорт;
  • підсвічування боковин, фар, управління з пульта;
  • накладні колеса (2 або 4 штуки).
Безкоштовно ліжка-машинки комплектуємо номерним знаком з ім’ям дитини чи будь-яким іншим написом за бажанням замовника. До комплекту також входить однотонний матрац із м’яким підголівником (сплойлером) у будь-якому кольорі.
Підбирайте бажаний розмір, колір товару та комплектацію – такому подарункові зрадіє кожна дитина. Кваліфіковані працівники нашої компанії знайдуть відповіді на будь-які питання, дадуть корисні поради та допоможуть із вибором.
Забрати товар можете в містах Івано-Франківськ, Львів, Луцьк, Тернопіль, Коломия, Стрий, Ужгород, Рівне, Трускавець, Ковель, Калуш, Дубно, Кременець, Хмельницький, а також у Буковелі. Детальну інформацію щодо доставки в інші міста дізнавайтесь у менеджера.
Зробіть свою дитину щасливою, а її сон – здоровим та міцним. Замовляйте якісне ліжко-машинку вже сьогодні!