Кращого ніж Ложе, для сну бути не може
Loge logo

Новинки на нашому сайті - колиски з натурального дерева із гойдальними механізмами.

Радісна новина для батьків та їх немовлят, на сайті з’явилося відразу дві нові позиції, які мають стати вам у нагоді:

Вищезгадані колиски зроблені з екологічної та надійної сосни із заокругленням усіх деталей. Надійні механізми гойдання допоможуть заколихати вашу малечу. А кольорова гама націлена гармонійно підібрати ліжко майже до будь-якої кімнати. Любителям практичності пропонується варіант колиски з великою шухлядою. Тим, хто бажає зекономити, доступна дешевша модель з механізмом гойдання.

Обидва ліжка можна зібрати у чотирьох різних варіантах, відповідно до потреб батьків та віку дитини. Зауважу, що є можливість змінити висоту спального місця. Що стосується матраців, то підібрати їх не складно, адже ліжко має стандартний розмір спального місця: 60х120 см. На нашому сайті є декілька варіантів моделей дитячих матраців різної ціни та наповнювачів.    

Зовнішні розміри ліжка 66*125*92 см в зібраному вигляді. Запаковане в гофрокартон, розібране для зручного транспортування, ліжко матиме розміри  125х72х15 см.

Ще досі думаєте з чого почати облаштування кімнати для новонародженого? Купуйте колиску-тренсформер разом з матрацом, а решту меблів підберіть під колір ліжка.